Naše priče | Naša misija

NAŠA ZELENA MISIJA ODRŽIVOSTI.

Poput vas, i Nature Box se brine za svijet.

Naša ambicija jest koristiti recikliranu plastiku gdje god možemo. Naše boce za šampon, regenerator, gel za tuširanje i kreme za tijelo sadrže 25% reciklirane plastike.

 

I postoji još toga kad je u pitanju društvena odgovornost!

Nature Box surađuje s međunarodnim organizacijama za razvitak i podržava male lokalne poljoprivrednike u održivosti uzgajanja sirovih materijala. Dvije suradnje se već odvijaju - hvala što ih podržavate zajedno s nama.

PRIČA O GUARU

Guar je sastojak koji njeguje kosu i kožu. Koristi se u proizvodima Nature Box i od 2017. Nature Box podržava guar poljoprivrednike u Indiji u pustinjskim predjelima Bikaner indijske savezne države Rajasthan. Oni uče kako uzgajati guar i imaju društvenu podršku u projektima kao što je stvaranje vlastitog domaćeg vrta.

Pogledajte više i otkrijte naše prve rezultate!

Guara poljoprivrednici u Indiji

PRIČA O PALMINOM ULJU

Nature Boxs je ujedinio snage sa Solidaridadom za održivost uzgoja palmina ulja. Solidaridad je međunarodna organizacija za razvoj koja podržava male poljoprivrednike u održivom uzgoju palmina ulja u nekoliko regija diljem svijeta. Pogledajte jedan od njihovih projekata u Nigeriji - mali poljoprivrednici se uvježbavaju i podržavaju u održivosti uzgajanja palmina ulja. To im omogućuje povećati produktivnost i smanjiti negativan učinak na okoliš. Usto, poljoprivrednici dobivaju lokalni certifikat za svoj uzgoj. Kliknite i putujte po Africi.

Projekt održivosti u Nigeriji