RASHLADI SE, KAO NAŠA HLADNOPREŠANA ULJA

ŠTO JE TOČNO HLADNOPREŠANO ULJE?
DOZNAJ VIŠE OVDJE! I, HEJ, POGLEDAJ NIŽE NAŠ VIDEO O POSTUPKU HLADNOG PREŠANJA!

Znaš li što je tako posebno u vezi s hladnoprešanim uljima? Hladno prešanje postoji odavno i poznato je kao jedna od najboljih metoda ekstrakcije ulja. Tijekom postupka hladnog prešanja ne primjenjuje se toplina. Taj nježan postupak ne mijenja niti oštećuje ulja, vitamine i antioksidanse te tako zadržavaju svoju učinkovitost.

Očuvana je prirodna boja i mirisi ulja, a svi ključni nutrijenti, antioksidansi, zdrave masne kiseline i vitamini poput A, B, C i E zadržani su tijekom hladnog prešanja.

Naše formule ostavljaju delikatan, nemasni sloj na kosi i koži, pružajući hidrataciju i njegu

IZA KULISA

Zanima te više o hladnom prešanju? Naši stručnjaci otvaraju vrata svog laboratorija i pokazuju kako izvlače dragocjena ulja iz naših prirodnih sastojaka zahvaljujući postupku hladnog prešanja!

You need to accept cookies to play this video

TAKOĐER POGLEDAJTE:

ŠTO SE ODRŽIVOSTI TIČE, IMAMO VIŠE PARTNERA.

Podržavamo različite društvene i ekološke projekte, primjerice, u suradnji s Plastic Bankom pomažemo ukloniti i reciklirati plastiku s obala za proizvodnju naših bočica.

ODUSTALI SMO OD SILIKONA, PARABENA I UMJETNIH BOJILA.

Za razliku od mnogih proizvoda za njegu tijela i lica, naši proizvodi ne sadrže silikone, parabene ni umjetna bojila.

NAŠI JUNACI

 • BADEM 

  REGENERATOR

  385 ml 

 • ARGAN 

  ŠAMPON

  385 ML 

 • MASLINA 

  ŠAMPON

  385 ml  

RASHLADI SE, KAO NAŠA HLADNOPREŠANA ULJA

Pitaš se što je to hladnoprešano ulje? Objasnit ćemo ti kako se dobivaju ta dragocjena prirodna ulja i koje su njihove blagodati."

ZANIMAJU TE SASTOJCI? PROVJERI OVDJE.

Hladnoprešana ulja, stabilizatori, hidroksietilceluloza, karbomer, ksantan guma… pitaš se što je sve to?

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

Pitaš se od čega su naši proizvodi, što ih čini veganskima, gdje ih možeš kupiti… Odgovorit ćemo ti na sva pitanja. Rado prihvaćamo i ljubavna pisma! Pogledaj što su nas drugi pitali.

TESTIRATE LI NA ŽIVOTINJAMA?


NE! Testiranje na životinjama za kozmetiku i kozmetičke sastojke zakonom je zabranjeno u EU. Naravno, Nature Box poštuje taj zakon. Ne testiramo svoje proizvode na životinjama ni u jednom trenutku tijekom postupka proizvodnje. Sa zadovoljstvom možemo potvrditi da su naši proizvodi posve veganski.

JESU LI VAŠI PROIZVODI VEGANSKI?


JESU! Sve Nature Box formule su 100% veganske. Ne koristimo životinjske proizvode, nusproizvode ni derivate u svojim formulama. Naravno, uključujući i to da NE testiramo proizvode na životinjama kako je propisano zakonom.