ODUSTALI SMO OD SILIKONA, PARABENA I UMJETNIH BOJILA*

NAŠI PROIZVODI NE SADRŽE SILIKONE, PARABENE NI UMJETNA BOJILA ZA RAZLIKU OD MNOGIH DRUGIH PROIZVODA* ZA KOSU I TIJELO. POGLEDAJ DOLJE I PROČITAJ!
*OVISI O PROIZVODU

Nature Box proizvodi ne sadrže puno toga umjetnoga. Prvo i najvažnije: da, ne testiramo proizvode na životinjama. Nature Box ima certificiranu vegansku formulu jer nema smisla škoditi našim životinjskim prijateljima nakon proizvodnje. Iskreni smo prema vama.

 

Također nemamo potrebu stavljati određene kemikalije u naše proizvode. Silikoni? Žao nam je, ne možete ući. Parabeni? Niste ovdje dobro došli. Umjetna bojila? Nikad nam se nisu sviđala i nećemo ih pozvati da se pridruže našoj prekrasnoj formuli ili tvrdim sapunima.* Naša je ambalaža šarena, no kad je u pitanju vaša kosa i koža, želimo biti jednostavni.

 

*ovisi o proizvodu

Odlučili smo minimalizirati svoj ambalažni otpad i povećati uporabu recikliranih i održivih materijala. Trenutačno su sve naše boce i kutijice izrađene od 98% plastike skupljene na obali i kopnu te su održive. Ne zaboravi, i naše tube su posve održive!

TAKOĐER POGLEDAJTE:

ŠTO SE ODRŽIVOSTI TIČE, IMAMO VIŠE PARTNERA.

Podržavamo različite društvene i ekološke projekte, primjerice, u suradnji s Plastic Bankom pomažemo ukloniti i reciklirati plastiku s obala za proizvodnju naših bočica.

NAŠI JUNACI

 • BADEM 

  REGENERATOR

  385 ml 

 • ARGAN 

  ŠAMPON

  385 ML 

 • MASLINA 

  ŠAMPON

  385 ml  

RASHLADI SE, KAO NAŠA HLADNOPREŠANA ULJA

Pitaš se što je to hladnoprešano ulje? Objasnit ćemo ti kako se dobivaju ta dragocjena prirodna ulja i koje su njihove blagodati."

ZANIMAJU TE SASTOJCI? PROVJERI OVDJE.

Hladnoprešana ulja, stabilizatori, hidroksietilceluloza, karbomer, ksantan guma… pitaš se što je sve to?

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

Pitaš se od čega su naši proizvodi, što ih čini veganskima, gdje ih možeš kupiti… Odgovorit ćemo ti na sva pitanja. Rado prihvaćamo i ljubavna pisma! Pogledaj što su nas drugi pitali.

TESTIRATE LI NA ŽIVOTINJAMA?


NE! Testiranje na životinjama za kozmetiku i kozmetičke sastojke zakonom je zabranjeno u EU. Naravno, Nature Box poštuje taj zakon. Ne testiramo svoje proizvode na životinjama ni u jednom trenutku tijekom postupka proizvodnje. Sa zadovoljstvom možemo potvrditi da su naši proizvodi posve veganski.

JESU LI VAŠI PROIZVODI VEGANSKI?


JESU! Sve Nature Box formule su 100% veganske. Ne koristimo životinjske proizvode, nusproizvode ni derivate u svojim formulama. Naravno, uključujući i to da NE testiramo proizvode na životinjama kako je propisano zakonom.