ODUSTALI SMO OD SILIKONA, PARABENA I UMJETNIH BOJILA*

NAŠI PROIZVODI NE SADRŽE SILIKONE, PARABENE NI UMJETNA BOJILA ZA RAZLIKU OD MNOGIH DRUGIH PROIZVODA* ZA KOSU I TIJELO. POGLEDAJ DOLJE I PROČITAJ!
*OVISI O PROIZVODU

Nature Box proizvodi ne sadrže puno toga umjetnoga. Prvo i najvažnije: da, ne testiramo proizvode na životinjama. Nature Box ima certificiranu vegansku formulu jer nema smisla škoditi našim životinjskim prijateljima nakon proizvodnje. Iskreni smo prema vama.

 

Također nemamo potrebu stavljati određene kemikalije u naše proizvode. Silikoni? Žao nam je, ne možete ući. Parabeni? Niste ovdje dobro došli. Umjetna bojila? Nikad nam se nisu sviđala i nećemo ih pozvati da se pridruže našoj prekrasnoj formuli ili tvrdim sapunima.* Naša je ambalaža šarena, no kad je u pitanju vaša kosa i koža, želimo biti jednostavni.

 

*ovisi o proizvodu

Odlučili smo minimalizirati svoj ambalažni otpad i povećati uporabu recikliranih i održivih materijala. Trenutačno su sve naše boce i kutijice izrađene od 98% plastike skupljene na obali i kopnu te su održive. Ne zaboravi, i naše tube su posve održive!

NARAVNO, MOŽETE NAS NAĆI NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

TAKOĐER POGLEDAJTE:

ŠTO SE ODRŽIVOSTI TIČE, IMAMO VIŠE PARTNERA.

Podržavamo različite društvene i ekološke projekte, primjerice, u suradnji s Plastic Bankom pomažemo ukloniti i reciklirati plastiku s obala za proizvodnju naših bočica.

RASHLADI SE, KAO NAŠA HLADNOPREŠANA ULJA

Pitaš se što je to hladnoprešano ulje? Objasnit ćemo ti kako se dobivaju ta dragocjena prirodna ulja i koje su njihove blagodati.

NAŠI JUNACI

PROIZVODI KOJI ĆE TI
DATI INTENZIVN U
NJEGU.

VOLIŠ AVOKADO NA
TOSTU? SVIDJET ĆE TI
SE I NA KOSI

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

Pitaš se od čega su naši proizvodi, što ih čini veganskima, gdje ih možeš kupiti… Odgovorit ćemo ti na sva pitanja. Rado prihvaćamo i ljubavna pisma! Pogledaj što su nas drugi pitali.

TESTIRATE LI NA ŽIVOTINJAMA?


NE! Testiranje na životinjama za kozmetiku i kozmetičke sastojke zakonom je zabranjeno u EU. Naravno, Nature Box poštuje taj zakon. Ne testiramo svoje proizvode na životinjama ni u jednom trenutku tijekom postupka proizvodnje. Sa zadovoljstvom možemo potvrditi da su naši proizvodi posve veganski.

JESU LI VAŠI PROIZVODI VEGANSKI?


JESU! Sve Nature Box formule su 100% veganske. Ne koristimo životinjske proizvode, nusproizvode ni derivate u svojim formulama. Naravno, uključujući i to da NE testiramo proizvode na životinjama kako je propisano zakonom.