NAŠI PARTNERI

DRUŠTVENA ODGOVORNOST NAŠ JE POSAO I TAJ NAM POSAO DOBRO IDE

DRUŠTVENA ODGOVORNOST JE #THATSNATURAL

Pokrenuli smo partnerstvo s Plastic Bankom 2017. i trenutačno podržavamo projekte u Haitiju, na Filipinima i Indoneziji. Značajno smo pridonijeli razvoju infrastrukture više od 400 Plastic Bank točaka prikupljanja plastičnog otpada u Egiptu. Zajednički cilj jest smanjiti plastični otpad u oceanima i istodobno poboljšati živote ljudi koji žive u siromaštvu - posebno u državama koje nemaju infrastrukturu za upravljanje otpadom. U predanim centrima, lokalno stanovništvo može vratiti skupljeni plastični otpad i zamijeniti ga za novac, robu ili usluge. Taj se materijal zatim integrira u vrijednosni lanac plastike kao "društvena plastika". Stotine tona te plastike pretvara se u naša pakiranja.

PRIČA O GUARU

Guar je sastojak koji njeguje kosu i lice. Koristi se u Nature Box proizvodima i od 2017. Nature Box podržava Guar Farmers u Indiji u pustinjskom području Bikaner u Indijskom Rajasthanu. Oni uče kako uzgojiti guar i primaju društvenu potporu za stvaranje vlastitih kućnih vrtova.

MALENA, NO MOĆNA MAHUNARKA

ODRŽIVA INICIJATIVA GUAR NE STVARA SAMO ODRŽIVI LANAC VRIJEDNOSTI ZA GUAR NEGO I POBOLJŠAVA STANDARD ŽIVOTA UZGAJIVAČA: THE PARTNERSHIP POVEĆAVA PRIHODE UZGAJIVAČA, POBOLJŠAVA EKOLOŠKI OTISAK I OSNAŽUJE ŽENE.

 

You need to accept cookies to play this video

PRIČA O PALMINOM ULJU

Nature Box udružio se sa Solidaridadom za održiv uzgoj palminog ulja. Solidaridad je međunarodna organizacija za razvoj koja podržava male uzgajivače u održivoj obradi palmina ulja u nekoliko regija diljem svijeta. Otkrijte njihove proizvode u Nigeriji - male se uzgajivače obučava i podržava u održivom uzgoju palmina ulja. To omogućava uzgajivačima da povećaju svoju produktivnost i smanje negativan utjecaj na okoliš. Usto, uzgajivači dobivaju certifikat za svoj uzgoj. Stisni i otputuj u Afriku.

 

MI SMO OVDJE ZA GLOBALNU OBITELJ

U SURADNJI SA SOLIDARIDADOM, NIJE SAMO POVEĆANA DOSTUPNOST ODRŽIVOG PALMINOG ULJA I ULJA PALMINIH KOŠTICA, NEGO I PODRŠKA LOKALNIM UZGAJIVAČIMA: EVO KAKO NAŠ PARTNERSHIP POBOLJŠAVA ŽIVOTNE UVJETE UZGAJIVAČA I NJIHOVIH OBITELJI:

OVA SURADNJA DOPRINOSI OVIM CILJEVIMA ODRŽIVOSTI UN-A (SDGS):

You need to accept cookies to play this video

ŠTO SE ODRŽIVOSTI TIČE, IMAMO VIŠE PARTNERA.

Podržavamo različite društvene i ekološke projekte, primjerice, u suradnji s Plastic Bankom pomažemo ukloniti i reciklirati plastiku s obala za proizvodnju naših bočica.

 

Njega za kosu

PROIZVODI ZBOG
KOJIH ĆEŠ HTJETI
PRATI KOSU SVAKI DAN

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

Pitaš se od čega su naši proizvodi, što ih čini veganskima, gdje ih možeš kupiti… Odgovorit ćemo ti na sva pitanja. Rado prihvaćamo i ljubavna pisma! Pogledaj što su nas drugi pitali.

TESTIRATE LI NA ŽIVOTINJAMA?


NE! Testiranje na životinjama za kozmetiku i kozmetičke sastojke zakonom je zabranjeno u EU. Naravno, Nature Box poštuje taj zakon. Ne testiramo svoje proizvode na životinjama ni u jednom trenutku tijekom postupka proizvodnje. Sa zadovoljstvom možemo potvrditi da su naši proizvodi posve veganski.

JESU LI VAŠI PROIZVODI VEGANSKI?


JESU! Sve Nature Box formule su 100% veganske. Ne koristimo životinjske proizvode, nusproizvode ni derivate u svojim formulama. Naravno, uključujući i to da NE testiramo proizvode na životinjama kako je propisano zakonom.