ULJE AVOKADA: ISTIČE LJEPOTU

VAŠA VAS KOSA IZLUĐUJE? NEMOJTE SE VIŠE ŽIVCIRATI! IMAMO AVOKADO ZA VAS! NAŠI PROIZVODI ZA KOSU S HLADNO PREŠANIM ULJEM AVOKADA PRUŽAJU BRZ OPORAVAK VAŠOJ KOSI. NJEGOVI DRAGOCJENI VITAMINI I ANTIOKSIDANSI HRANE I DUBINSKI OBNAVLJAJU VAŠU KOSU. SAD MOŽETE NAGLAS REĆI: "ZBOGOM, ISPUCALI VRHOVI!" VJEROJATNO SE PITATE IMA LI HLADNO PREŠANO ULJE AVOKADA ISTI UČINAK I NA VAŠU KOŽU? IMA, DUBINSKOM NJEGOM I TRAJNOM HIDRATACIJOM ISTIČE LJEPOTU VAŠE KOŽE.

 • AVOKADO 

  ŠAMPON

  385 ML 

 • AVOKADO 

  REGENERATOR

  385 ml 

RASHLADI SE, KAO NAŠA HLADNOPREŠANA ULJA

Pitaš se što je to hladnoprešano ulje? Objasnit ćemo ti kako se dobivaju ta dragocjena prirodna ulja i koje su njihove blagodati."

ZANIMAJU TE SASTOJCI? PROVJERI OVDJE.

Hladnoprešana ulja, stabilizatori, hidroksietilceluloza, karbomer, ksantan guma… pitaš se što je sve to?

VEGANSKI I ODRŽIVO #THATSNATURAL

Možda misliš da smo samo još jedna "marka koja bi željela biti održiva". Ali mi doista jesmo održivi, unatoč šarenom izgledu.
Zašto imamo muda to reći?

NAŠI JUNACI

 • BADEM 

  REGENERATOR

  385 ml 

 • ARGAN 

  ŠAMPON

  385 ML 

 • MASLINA 

  ŠAMPON

  385 ml  

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

Pitaš se od čega su naši proizvodi, što ih čini veganskima, gdje ih možeš kupiti… Odgovorit ćemo ti na sva pitanja. Rado prihvaćamo i ljubavna pisma! Pogledaj što su nas drugi pitali.

TESTIRATE LI NA ŽIVOTINJAMA?


NE! Testiranje na životinjama za kozmetiku i kozmetičke sastojke zakonom je zabranjeno u EU. Naravno, Nature Box poštuje taj zakon. Ne testiramo svoje proizvode na životinjama ni u jednom trenutku tijekom postupka proizvodnje. Sa zadovoljstvom možemo potvrditi da su naši proizvodi posve veganski.

JESU LI VAŠI PROIZVODI VEGANSKI?


JESU! Sve Nature Box formule su 100% veganske. Ne koristimo životinjske proizvode, nusproizvode ni derivate u svojim formulama. Naravno, uključujući i to da NE testiramo proizvode na životinjama kako je propisano zakonom.